Notícia

L'exposició fotogràfica dels 40 anys de l'ACPC arriba a Santa Coloma de Farners

La inauguració coincidirà amb la celebració del número 500 de la revista Ressò

Foto

L'exposició fotogràfica 40 anys de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal  que aquest 2023 ja s'ha pogut veure a Olot i Tortosa, segueix de gira i, de la mà de la publicació mensual Ressò, des del passat dia 2 de maig es pot visitar al'Arxiu Comarcal de La Selva (carrer Sant Dalmau, 60) de Santa Coloma de Farners. La mostra estarà exposada fins al 31 de maig. 

La inauguració es farà el divendres 12 de maig a les 20 hores. La jornada es farà coincidir amb l'acte de celebració del número 500 de la revista Ressò. 

Aquell dia es comptarà amb la presència de Joan Carles Codolà, membre de la junta de l’ACPC, director de la revista Llumiguia de Cassà de la Selva i comissari de l’exposició; i  Jordi Grau, president de la Delegació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

La mostra resumeix els 40 anys de vida de l’ACPC, des de la primera reunió a Canyamars el 1981 amb diferents editors de revistes locals i comarcals de Catalunya, fins als nostres dies.

A través de plafons i alguns objectes històrics exposats  es recorden els inicis de l’organització i l’evolució de la premsa comarcal en aquestes quatre dècades, fent referència a algunes de les capçaleres més importants del país. Així mateix, l’exposició incorpora les millors imatges presentades al concurs fotogràfic que va organitzar l’ACPC l’any passat. I també un gran diagrama que permet situar al territori totes i cadascuna de les capçaleres associades. 

L'exposició és fruit de la col·laboració entre l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), la Xarxa d'Arxius Comarcals, la publicació Ressò. La mostra compta amb el suport del Departament de la Presidència la Generalitat de Catalunya.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte