Notícia

L'ACPC convoca el 12è Premi de Recerca Premsa Comarcal

El treball escollit rebra un finançament de 5.000 euros

Foto

L'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), sota el patrocini de Caixabank, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats convoca la dotzena edició del Premi de Recerca Premsa Comarcal, dirigit a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit dels Països Catalans.

L’objectiu és distingir un estudi que abordi qualsevol tema relacionat amb l’edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, o premsa digital de proximitat, amb l’ús d’Internet com a prioritat temàtica.

La treball escollit obtindrà un finançament de 5.000 euros, quantitat ampliable si així ho decidís el jurat en funció de l’abast de la recerca guanyadora. El termini per a presentar els projectes finalitza el 10 d'abril de 2023.

Els autors i/o autores del treball hauran de fer la presentació pública del projecte durant la 15a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, que es farà el 6 de maig de 2023 a Sant Cugat del Vallès i, finalment, hauran de presentar públicament el treball guardonat totalment enllestit durant la 16a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, a celebrar no abans del mes de març de l’any 2024.

Els guanyadors de les anteriors edicions del premi han estat equips d’investigació i recerca de les universitats de Vic, Autònoma de Barcelona, Ramon Llull - Blanquerna, Pompeu Fabra, Jaume I, Abat Oliba i Girona, entre d'altres. Podeu consultar els treballs premiats anteriorment aquí.

BASES 12È PREMI DE RECERCA PREMSA COMARCAL

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte