Notícia

Xavier Graset i Joan Maria Clavaguera als 40 anys de l'ACPC a Cambrils

El pròxim dissabte 21 de maig a les 12 hores

Foto

El pròxim dissabte 21 de maig a les 12 hores celebrarem a la Confraria de Pescadors del Port de Cambrils (Baix Camp) un nou acte itinerant de celebració dels quaranta anys de l'ACPC. En aquesta nova trobada comptarem amb una xerrada dels coneguts periodistes Xavier Graset i Joan Maria Clavaguera del programa 324, a més d'una actuació musical del grup Xerrich.

La presentació de la jornada anirà a càrrec del periodista Josep Capella, president de l'Associació Cultural Revista Cambrils, que és l'encarregada de l'organització de la jornada, i comptarem amb la intervenció del president de l'ACPC Francesc Fàbregas. La benvinguda la farà l'alcalde de Cambrils Oliver Klein.

Com en ocasions anteriors, a banda d'aquest acte obert al públic, l'ACPC es reunirà prèviament, en un acte privat, amb les publicacions associades de la zona per establir sinergies de col·laboració.

Xavier Graset (Vila-seca 1963), és el director i presentador del Canal 324. Format en origen a la premsa comarcal, no ha deixat de publicar a la revista del seu poble El Pont de Fusta. Va treballar per Ràdio Salou i Ràdio Reus. Ha col·laborat en setmanaris com El Temps, i en diaris com El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, Metro, Nació Digital i actualment a El Punt Avui, Revista de Reus i Diari de Tarragona. També ha treballat a TV3, en diversos programes d'entreteniment de la productora El Terrat; ha presentat el concurs 12 punts i el magazín Artèria 33, i ha col·laborat a Sense títol, El club, (S)avis i Com som. A Canal Reus TV va presentar Situacions extraordinàries, Taules d'economia i Etiqueta negra.

Joan Maria Clavaguera i Llauradó (Riudoms, 1957) és un periodista i professor universitari català. Fou director de Catalunya Ràdio del 1995 al 2002 i director de l'Agència Catalana de Notícies del 2011 al 2016. El 1977 entrà a la COPE de Reus com a cap d'informatius, d'on passà a la corresponsalia de l'Avui. Des del 1987 treballà primer de cap d'informatius i posteriorment de director de la Cadena 13-Tarragona, on esdevindria el seu director. El 1987 entrà a Catalunya Ràdio on va ocupar diversos càrrecs abans de ser nomenat el 1992 responsable de Catalunya Informació i el 1993, cap dels serveis informatius. Com a docent, forma part de l'equip directiu del departament de Periodisme de Blanquerna (Universitat Ramon Llull), on també imparteix classes.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte