Notícia

Carme Pigem, Sor Lucia Caram i Josep M. Mainat al Dia de la Premsa Comarcal

El divendres 16 de novembre a l'Auditori Movistar Centre de Barcelona

Foto

Ja hi ha data per a la cinquena edició del Dia de la Premsa Comarcal, serà el divendres 16 de novembre a l'Auditori del Movistar Centre de Plaça Catalunya a Barcelona, i aquest any es comptarà amb una cartellera espectacular de ponents. Ja han confirmat la seva presència figures destacades com l'arquitecta Carme Pigem, del garrotxí estudi RCR, guanyadors de nombrosos premis i concursos d'on destaca, al 2017, el Premi Pritzker (el més prestigiós del món); la religiosa i activista social Sor Lucia Caram, impulsora, entre d'altres, del Programa Invulnerables contra la pobresa infantil; i el cantant, productor de televisió i membre de La Trinca Josep M. Mainat.

Als propers dies us desvetllarem els horaris i la resta de participants així com us facilitarem els formularis d'inscripció per assistir a la jornada.

El Dia de la Premsa Comarcal va ser instaurat l’any 2014 per l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) amb la intenció de reivindicar un model de comunicació que genera 850 llocs de treball a tot el país i compta amb més de 160 capçaleres de paper i digitals, i que aposta per continuar creixent mantenint el seu compromís amb la informació de proximitat. En cadascuna de les edicions anteriors la jornada va aplegar més d’un centenar de professionals del món de la comunicació ja siguin mitjans, agències de publicitat, administracions, empreses o gabinets de comunicació; i va comptar amb les intervencions de reconeguts ponents com Jaume Roures, Antoni Bassas, Critobal Colon, Lluís Bassat, Josep Roca o Jordi de Miquel.
 

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2019

Avís legal

Contacte