Notícia

Premsa Comarcal es promociona a l'estiu a la Xarxa Audiovisual Local

Un espai de tres minuts al magazine diari ‘El País KM0’

  •      
Foto
A partir del proper dilluns 17 de juliol i fins al proper 8 de setembre l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) promocionarà les seves capçaleres associades en una campanya diària a la Xarxa Audiovisual Local (XAL). El magazine diari ‘El País KM0’, que condueixen les presentadores Roso Feliu (de dilluns a dijous) i Laura Alcalde (de divendres a diumenge), inclourà cada dia de la setmana un espai de tres minuts on es parlarà i promocionarà les publicacions associades a l’ACPC. Aquest espai es gravarà cada dia en un municipi diferent de Catalunya, en total seran més d’una cinquantena; i a cadascun dels municipis es destacaran les publicacions associades a l’ACPC que hi ha en aquella zona d’influència. En aquest viatge a través del país, l’espectador podrà descobrir l’interior de les redaccions dels mitjans locals,  quina és la tasca que la premsa comarcal duu a terme per fer arribar els seus continguts als habitants de la zona, i es destacarà la fortalesa de la premsa comarcal. El primer espai es rodarà el dilluns 17 de juliol a Os de Balaguer (Lleida).

El magazine ‘El País KM0’ s’emet de dilluns a diumenge de 18 a 20 hores, a banda, es fan diferents reemissions al llarg de la jornada depenent de les necessitats de cada cadena de televisió local adscrita a la XAL.  ‘El País KM0’ es pot veure al Canal 159 de Movistar+ i a totes les televisions locals que emeten el programa.

Enllaços:
‘El País KM0’: http://www.xiptv.cat/pais-km-0
Associació Catalana de Premsa Comarcal: http://www.premsacomarcal.cat/
Xarxa Audiovisual Local: http://www.xal.cat/
 
Podeu descarregar la nota de premsa en pdf en aquest enllaç.

Per a més informació podeu contactar amb:
 
Josep Pérez
Comunicació
Tel. 630 525 018
Josep@jopergon.com

Olga Garcia
Premsa Comarcal 
olga@premsacomarcal.cat
Hospital, 110-112
08001 Barcelona
Tel 93 442 14 34
www.premsacomarcal.cat
 

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

ACPC ACPC Hospital, 110
08001 Barcelona
Tel. 93 442 14 34
premsacomarcal@premsacomarcal.cat
Segueix-nos a:
Entitat adherida a:
  • Wanifra
  • Destacats
  • UAB
  • Xarxa Vives
  • Focir
Butlletí:
Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Amb el suport de:
Reconeixements:
  • Premis Nacionals de Comunicació
  • Creu de Sant Jordi

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2017

Avís legal

Contacte