Notícia

Carme Forcadell va visitar les instal·lacions d'El Vallenc

El setmanari publica una entrevista en exclusiva en aquesta edició

Foto
Carme Forcadell i Francesc Fàbregas a El Vallenc
La presidenta del  Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, va visitar el passat dimarts 25 d’octubre la redacció del setmanari El Vallenc, acompanyada  d’Òscar Peris, delegat del  Govern de la Generalitat de Catalunya a les comarques de Tarragona. Francesc Fàbregas, director d’El Vallenc, va rebre la presidenta del Parlament i va ensenyar-li les instal·lacions  de la redacció. Forcadell va aprofitar per donar l’enhorabona a El Vallenc pel premi  a la Millor Publicació de Premsa Comarcal de Catalunya que el setmanari va rebre el passat 4 de maig en el marc de la La Nit de les Revistes i la Premsa en Català.

La presidenta del Parlament va saludar tot el personal d’El Vallenc i va interessar-se pel funcionament del setmanari tot fent un reconeixement a l’esforç i la tasca que es realitza des dels mitjans comarcals, que són eix vertebrador pel que fa a la normalització lingüística del país.Per la seva banda, Francesc Fàbregas li va agrair la visita al mitjà i que hagués donat compliment a la seva paraula. I és que, amb motiu de la 9a Gran Gala d’El Vallenc, celebrada el passat setembre, el setmanari va convidar la presidenta, que no va poder assistir-hi per qüestions d’agenda. Malgrat això, Forcadell va comprometre’s a visitar la redacció d’El Vallenc la propera vegada que vingués a la província de Tarragona, i així ho va fer. Apuntava Fàbregas que “és d’agrair que hagués complert el compromís que tenia amb nosaltres, la qual cosa l’honora i fa que puguem continuar creient en la classe política del nostre país”. I és que, després de 28 anys d’existència del setmanari El Vallenc, era la primera vegada que un president del Parlament visitava les instal·lacions del mitjà. 

En la visita a Valls, la presidenta Carme Forcadell va oferir una entrevista en exclusiva a El Vallenc que podreu llegir a les pàgines 18, 19 i 20 d’aquesta edició. I que també podeu trobar en el següents documents adjunts (Pàgina 1, Pàgina 2) 

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte