Notícia

Aplica noves eines en comunicació amb els cursos del CPC

Propostes formatives per al novembre

Foto
El Centre de Formació i Desenvolupament del Col·legi de Periodistes de Catalunya ofereix una nova sèrie de cursos aquest mes de novembre. Estan oberts tant als col·legiats/des com a tots aquells professionals no membres interessats en la formació centrada en el periodisme, la informació i la comunicació. A més, són bonificables, és a dir que l’empresa pot recuperar l’import dedicat a la formació.

Creació de vídeos professionals amb Android
Barcelona. Dimecres 2 i 9 de novembre (de 16:00h a 19:00h)
Els participants en aquest curs, dirigit per Jordi Flamarich, aprendran a elaborar peces, amb el mòbil o la tauleta, amb qualitat professional, aptes tant per difondre a través de mitjans com per satisfer les necessitats audiovisuals de la seva organització o client. Aquesta formació està adreçada a usuaris de dispositius amb sistema operatiu Android.

Webinar: Aprende a utilizar el vídeo en directo de Facebook
On line. Divendres 4 de novembre (de 10:00h a 11:00h)
En este webinar, diseñado por Enrique San Juan, descubriremos cómo realizar emisiones en directo y de qué manera podemos integrar esta herramienta en nuestra estrategia de comunicación digital.

Noves narratives multimèdia - Nivell avançat
Barcelona. Dilluns 7 de novembre (de 09:30h a 14:30h)
Com podem elaborar un reportatge multimèdia? Podem afegir gràfiques a un vídeo? Aquest curs, impartit per Nereida Carrillo, aporta coneixements per innovar amb el periodisme digital.

Community Manager - Nivell avançat
Girona. Dilluns 7 i 14 de novembre (de 09:30h a 14:30h)
Enrique San Juan ens mostrarà les xarxes socials més importants que utilitza el periodista i desenvoluparà casos pràctics en els principals canals: Facebook,Twitter, Youtube, Instagram i Snapchat. Els participants han de tenir uns coneixements consolidats de l’ús de les diferents xarxes socials i un mínim d’experiència en la seva gestió, orientada a l’àmbit corporatiu o professional.

Illustrator per a comunicadors
Barcelona. Dimarts 8, 15 i 22 de novembre (de 09:30h a 14:30h)
En aquest curs, impartit per Jordi Català, aprendreu a treballar amb els recursos i eines més elementals d’Illustrator, el programa més important que existeix per a il·lustrar, projectar i crear tot tipus d’elements gràfics aplicables a impressió i on line. També per arribar a l’animació mitjançant altres programes com After Effects.

Com fer un Pla de Comunicació Social Media
Barcelona. Dijous 10 i 17 de novembre (de 10:00h a 14:00h)
L’objectiu d’aquest curs, impartit per Kim Ruiz, és oferir aquells coneixements que permetin portar a terme amb èxit un pla o estratègia de comunicació online. Aquest no pretén ser un curs d’especialització però tampoc un de nivell elemental.

Font: Col·legi de Periodistes de Catalunya

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte