Notícia

Oberta la inscripció per al premi turístic 'Pica d'Estats' de turisme

Convocat per la Diputació de Lleida

Foto
La Diputació de Lleida, mitjançant el seu Patronat de Turisme, ha obert el període d’inscripció per a la presentació de treballs al 28è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de premsa escrita, ràdio, televisió i internet.
 
El Premi "Pica d’Estats" destina a aquesta 28a edició del guardó 38.000 € en premis, distribuïts en 8 categories. El certamen destina una dotació de 5.000 euros a cadascuna de les modalitats següents: premsa escrita d’informació general, premsa especialitzada en viatges i turisme, ràdio, televisió, premsa internacional, reportatge fotogràfic i mitjans de comunicació locals de les Terres de Lleida i 3.000 € a la categoria d’internet (portals informatius multimèdia).
 
El període d’inscripció es desenvoluparà durant el termini d’un mes i finalitzarà el dia 21 de novembre de 2016. La inscripció es pot fer al web www.aralleida.cat/pica i, per tal de formalitzar-la, cal que l’autor o els autors (o qualsevol persona o entitat que n'acrediti el consentiment) facin arribar els treballs i els remetin al president del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida (Rambla de Ferran, 18, 3r, 25007 Lleida).
 
En aquesta convocatòria del 28è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” hi poden optar tots els treballs periodístics que tractin sobre qualsevol dels atractius turístics de les Terres de Lleida, publicats o emesos en qualsevol idioma en el període comprès entre el 19 d’octubre de 2015 i el 18 d’octubre de 2016.
 
Les bases del Premi en aquesta 28a edició limiten el nombre de treballs que pot presentar un autor o autors i també el nombre de categories en què es poden inscriure. D’aquesta manera les bases del Premi determinen que, en el cas del treballs transmèdia, els autors només podran optar a una categoria, a excepció de la fotografia. Un mateix autor o autors només podran presentar un màxim de tres treballs per categoria, prioritzant aquella que consideri que reflecteix amb més fidelitat el llenguatge del mitjà, a excepció de la fotografia, on podran optar en dues categories.
 
Composició del jurat

El jurat del 28è "Pica d’Estats" serà format per reconeguts professionals del món de la comunicació. La presidenta del jurat serà Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya. En formaran part com a vocals Santiago Costa, director de redacció del diari Segre; Josep Cuní, director del programa “8 al dia” de 8 TV; Lluís Foix, periodista i analista polític de La Vanguardia; Antonio Franco, assessor a la presidència del Grupo Zeta; Rafa Gimena, president a la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Eduard Navarro, director general de Cadena Pirenaica de Ràdio i Televisió; Mariano Palacín, president de la Federació Espanyola de Periodistes i Escriptors de Turisme; Josep Ramon Ribé, director del diari La Mañana; Mònica Terribas, directora d’“Els Matins de Catalunya Ràdio”, i actuant com a secretari Juli Alegre, director del Patronat de Turisme.

El jurat del 28è Premi Turístic “Pica d’Estats” es reunirà a la ciutat de Lleida el dissabte 11 de febrer de 2017.

El document amb les bases del premi

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte