Notícia

'L'Om' i les eleccions del 2015 clou la campanya dels 35 anys l'ACPC

Durant 35 setmanes s'ha commemorat el 35è aniversari de l'entitat

Foto
La revista de Riudoms 'L'Om' va recuperar el debat electoral al municipi després de prop de 30 anys. L'esdeveniment va tenir molta repercussió perquè un dels principals partits va declinar assistir-hi. Així ho explica en la seva portada de l'abril de 2015 'L'Om'.

Aquesta és la portada amb que l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) clou la campanya de celebració dels 35 anys de l'entitat. La intenció ha estat explicar la història recent del país a través de la transversalitat que atorga la premsa comarcal, alhora que celebrar l’aniversari de l’entitat.

A la campanya, els mitjans associats han publicat, durant 35 setmanes, un faldó setmanal en què es destacava la reproducció de la portada escollida. Totes les portades que es publicaran pertanyen a publicacions associades a l’ACPC i narraven fets com la mort de Salvador Dalí (Hora Nova, gener 1989), l’alliberament de la farmacèutica d’Olot (La Comarca d’Olot, març 1994), l’estrena de l’AVE Madrid-Lleida (Segre, octubre 2003), els atemptats de l’11S (El Francolí, octubre 2001), els incendis de l’Empordà (Setmanari de l’Alt Empordà, juliol 2012) o una entrevista exclusiva al president Josep Tarradellas (La Segarra, 1980).

En aquest enllaç es pot veure l'àlbum on s'han afegit totes les portades a mesura que han anat apareixent a la premsa.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte