Notícia

Propostes per comunicar-nos millor per les xarxes

Més cursos del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Foto
El Centre de Formació i Desenvolupament del Col·legi de Periodistes de Catalunya amplia la seua oferta formativa amb cursos per comunicar-nos millors per la xarxa. Estan oberts tant als col·legiats/des com a tots aquells professionals no membres interessats en la formació centrada en el periodisme, la informació i la comunicació. Són bonificables, és a dir que l’empresa pot recuperar l’import dedicat a la formació.

Introducció al SEO per a comunicadors
Barcelona. Dijous 27 d'octubre i 3 de novembre (de 10:00h a 14:00h)
En aquest curs, a càrrec de Pilar Yépez, aprofundireu en els conceptes d’arquitectura i disseny de la informació per a la seva optimització SEO i web des d’una perspectiva pràctica.

Creació de vídeos professionals amb Android
Barcelona. Dimecres 2 i 9 de novembre (de 16:00h a 19:00h)
Els participants en aquest curs, dirigit per Jordi Flamarich, aprendran a elaborar peces, amb el mòbil o la tauleta, amb qualitat professional, aptes tant per difondre a través de mitjans com per satisfer les necessitats audiovisuals de la seva organització o client. Aquesta formació està adreçada a usuaris de dispositius amb sistema operatiu Android.

Com treure tot el suc a Microsoft Word
Girona. Dijous 3 i 10 de novembre (de 09:30h a 14:30h)
L’objectiu del curs impartit per Marta Aguiló, és conèixer a fons les eines i les opcions per editar de forma adequada els documents en Word per tal de millorar-ne la qualitat i la presentació i, alhora, estalviar temps en moltes operacions habituals

Webinar: Aprende a utilizar el vídeo en directo de Facebook
On line. Divendres 4 de novembre (de 10:00h a 11:00h)
En este webinar, diseñado por Enrique San Juan, descubriremos cómo realizar emisiones en directo y de qué manera podemos integrar esta herramienta en nuestra estrategia de comunicación digital.

Molts més cursos i informació aperiodistes.org

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte