Notícia

Ondas a ‘El Foraster’, ‘La Voz’, ‘El Ministerio’ i Mònica López

També disingueixen Miguel Bosé per la seua trajectòria

Foto
Els programes El Foraster (TV3) i La Voz (Telecinco), la sèrie 'El Ministerio del Tiempo'  (TVE) i la meteoròloga lleidatana Mònica López com a millor presentadora són alguns dels guardonats aquest any amb un Premi Ondas, que s’entregaran el 9 de novembre. És el primer Ondas que recau en una periodista lleidatana. Mònica Lòpez és de la Seu d’Urgell, va presentar el temps a TV3 entre el 1997 i el 2001 i des del 2008 a La 1, en la qual a més dirigeix el departament El Tiempo de Televisión Española.
 
L’Ondas al millor presentador ha estat per a Vicente Vallés (Antena 3). També han estat premiats Tabú #0 (Movistar +) com a millor  programa d’actualitat o cobertura especial, i Pedro Casablanc (Mar de Plástico) i Cecilia Freire (Velvet), com a millors intèrprets
 de ficció.

El guardó per al millor programa d’emissores o cadenes no nacionals ha estat per a El Foraster de Quim Masferrer, que va admetre haver-se assabentat del premi treballant, en ple enregistrament de la nova temporada. Per la seua part, 'El Ministerio del Tiempo' ha marcat un fita en la història dels premis al ser la primera ficció que guanya el guardó a millor sèrie dos anys consecutius. En la categoria de ràdio han estat premiats com a millors presentadors Martín Llade, pel seu programa Sinfonía de la mañana (RNE) i Tony Aguilar, per Del 40 al 1 de Los 40, i el guardó a la trajectòria ha estat per a Juan Carlos Ortega.

La trajectòria musical de Miguel Bosé també ha estat distingida, així com Dani Martín com a millor artista de l’any. La menció especial del jurat ha estat per a Prince i David Bowie, morts aquest any.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte