Notícia

Barcelona convoca els premis de Benestar Social als mitjans

El premi consta de quatre modalitats: Premsa, Ràdio, Televisió i Internet.

Foto
L’Ajuntament i el Consell Municipal de Benestar Social anuncien les bases d’un premi que té l’objectiu de fomentar un tractament comunicatiu respectuós i crític de les temàtiques socials i una major presència d’aquests temes als mitjans.

El Consell Municipal de Benestar Social convoca la XXIV edició dels Premis del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació. Tots els treballs han d’haver estat publicats, emesos o difosos entre l’1 de novembre de 2015 i el 30 d’octubre de 2016. Les propostes han de contribuir a un millor coneixement de l’entorn i de la seva problemàtica social.

El premi consta de quatre modalitats: Premsa, Ràdio, Televisió i Internet. El guanyador de cada categoria rebrà una compensació econòmica de 5000 euros i, a més a més, el jurat es reserva la possibilitat d’atorgar una menció especial amb un premi de 1500 euros per a cada modalitat. El veredicte es farà públic en el primer trimestre del 2017, lloc i data per confirmar encara.

Els treballs han d’anar acompanyats de la documentació indicada a les bases generals de cada modalitat, d’una síntesi i de la butlleta de participació. Aquests documents s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Barcelona o a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà abans del dia 15 de novembre.

El document amb les bases del concurs

Font: Col·legi de Periodistes de Catalunya

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte