Notícia

El setmanari 'Nova Tàrrega' estrena la nova imatge

El setmanari 'Nova Tàrrega' estrena la nova imatge

Foto
L'acte de presentació de la nova 'Nova Tàrrega'
El setmanari 'Nova Tàrrega', que edita el Grup Segre, va iniciar el 22 de setembre una nova etapa amb l'estrena de la seva nova imatge, el principal atractiu és que deixa de ser en blanc i negre. Així, aquest setmanari, amb més de 70 anys de trajectòria, ha estrenat nova maquetació 100% en color per tal d'esdevenir una publicació molt més atractiva, tant per als lectors com per als anunciants.

El director executiu del Grup Segre, Juan Cal, que va assistir a l'acte de presentació, va destacar que "volem que la 'Nova Tàrrega' sigui una publicació oberta, plural i innovadora, que sigui el portaveu dels veïns de Tàrrega ". Cal recordar que "el Grup Segre es fa càrrec de la revista, a petició dels seus propietaris, des de fa més de 25 anys i en aquest temps ha quedat demostrat l'interès de l'empresa per mantenir el vincle amb la ciutat".

Per la seva banda, la directora de la revista, Lourdes Cardona, va destacar que la nova 'Nova Tàrrega' no només ha experimentat canvis estètics sinó que incorpora noves seccions i col·laboradors fruit de la voluntat d'establir noves sinergies. Més informació en aquest enllaç

Font: Nova Tàrrega

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte