Notícia

La revista ‘NovaTàrrega’ renova la seva imatge i serà 100% en color

El setmanari inaugura una exposició el dia 22 i presenta el nou disseny

Foto
Una de les últimes portades de 'Nova Tàrrega'
La revista NovaTàrrega, que edita l’empresa del Grup Segre Eco Serra SL, és a punt d’encetar una nova etapa amb l’estrena de la seva nova imatge, el principal atractiu de la qual serà que deixarà de ser en blanc i negre. Així doncs, a partir d’aquest mes de setembre aquest setmanari, amb més de 70 anys de trajectòria, estrena nova maquetació 100 % en color amb la finalitat d’esdevenir una publicació molt més atractiva, tant per als lectors com per als anunciants.

“La incorporació del color ens permet fer un notable salt qualitatiu”, afirma la directora de la revista, Lourdes Cardona, que afegeix que la fita del nou disseny passava per “conservar la imatge seriosa, sòbria i elegant que ha adquirit la revista en la darrera etapa, però modernitzant‐la i adaptar‐la a les demandes del públic del segle XXI”.

La nova Nova Tàrrega que és a punt de veure la llum, però, no només ha experimentat canvis estètics, sinó que també incorporarà noves seccions i col∙laboradors fruit de la voluntat d’establir noves sinergies que permetin satisfer les peticions dels seus lectors, expressades l’octubre passat en les enquestes de valoració de la revista, que han estat el punt de partida per renovar el setmanari.

Inauguració de l'exposició ‘Perfils’

A fi de presentar el nou disseny del setmanari, l’empresa i l’Ajuntament de Tàrrega, conjuntament, han organitzat una exposició que es podrà visitar a la Biblioteca Central Comarcal de Tàrrega del 22 de setembre al 21 d’octubre. “Perfils”, idea del fotògraf i col∙laborador del setmanari Jaume Solé, pretén retre homenatge a tots els col∙laboradors de Nova Tàrrega (tant als que fa dècades que hi col∙laboren, com als que s’hi han sumat en l’última etapa, com als que ho faran d’ara en endavant) a partir d’una vintena de retrats de les persones que formen part de la família d’aquesta històrica capçalera.

L’acte inaugural de la mostra tindrà lloc el dijous 22 de setembre a les 8 del vespre a la Biblioteca i comptarà amb la presència del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega, Raül Palacios; el director executiu del Grup Segre, Joan Cal; la directora de NovaTàrrega, Lourdes Cardona; el fotògraf Jaume Solé, i l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa M. Perelló.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte