Notícia

Els setmanaris ‘El Vallenc’ i ‘Nova Conca’ estrenen nou disseny

El web Elvallenc.cat renova la imatge i amplia els continguts

Foto
L'actual 'elvallenc.cat', que es renova a partir del 20 de setembre.
Amb la voluntat d’adaptar-se constantment als nous temps i oferir sempre el millor servei informatiu, els setmanaris El Vallenc i Nova Conca encetaran una nova etapa aquest mes de setembre. Aquest gran canvi que El Vallenc i Nova Conca volen oferir a tots els lectors, subscriptors, anunciants, col·laboradors i quiosquers comença amb l’estrena d’una nova imatge i un canvi complet de disseny. Així, a la important aposta realitzada fa uns mesos de publicar els dos setmanaris a color, s’hi sumarà una imatge moderna i molt atractiva visualment. Així, amb un aire fresc i avantguardista, els setmanaris El Vallenc i Nova Conca continuaran donant cobertura a totes les notícies que succeeixen a Valls i l’Alt Camp.

A més, amb el gran canvi augmenta també la plantilla de periodistes i col·laboradors d’ambdós setmanaris, i s’amplien així els continguts de les publicacions de manera substancial.

El primer exemplar de l’edició en paper d’El Vallenc i Nova Conca amb el nou disseny sortirà al quiosc el 16 de setembre.

Per la seva banda, El Vallenc mantindrà una mitjana setmanal de 120 pàgines i continuarà sent el mitjà de comunicació amb més paginació de tot Catalunya.

Per altra banda, l’increment en l’ús de les noves tecnologies i l’abast informatiu que aquestes proporcionen ha propiciat que el setmanari El Vallenc hagi apostat per canviar la imatge i ampliar-ne els continguts de l’edició digital.

Aquesta nova web, que mantindrà l’adreça www.elvallenc.cat, estrenarà una nova imatge i ampliarà de manera substancial els seus continguts per refermar-se com a referent en l’àmbit de la comunicació digital en l’àmbit local i comarcal. La versatilitat i el dinamisme seran les principals característiques d’aquesta nova web, que continuarà informant de tota l’actualitat de Valls i la comarca les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. La nova imatge i els nous continguts de www.elvallenc.cat podran veure’s a partir de dimarts, 20 de setembre.

El Vallenc és un setmanari d’àmbit comarcal amb més de vint-i-vuit anys d’existència que abraça les comarques de l’Alt Camp, Conca de Barberà, part del Tarragonès, Baix Penedès i Baix Camp, i és líder indiscutible en aquests àmbits segons l’últim Estudi General de Mitjans (EGM), amb 16.000 lectors setmanals.

Per la seva banda, el setmanari Nova Conca ja suma vint-i-quatre anys liderant l’actualitat informativa a la Conca de Barberà.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte