Notícia

Les sales d'espera de Catalunya, amb 9.000 revistes en català

S'enviaran a 300 centres médics privats

Foto
L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, impulsa per segon any consecutiu  el projecte “T’agradarà llegir en català”, que té com a objectiu fomentar la lectura de revistes en llengua catalana. En el marc d’aquest projecte es faran arribar 9.000 revistes d’edició recent a 300 centres mèdics de l’àmbit privat de 50 poblacions de tot Catalunya, perquè les posin a disposició dels usuaris a les sales d’espera.
 
"T’agradarà llegir en català" compta amb la participació de 40 capçaleres associades a l’APPEC, entitat que agrupa els editors de 150 revistes en català d’informació general i especialitzada. Les revistes que participen en el projecte, de música, cuina, història, empresa, lleure, infantils, etc., són: 440 Clàssica, Agrocultura, Alberes, Art-e-sans, Bonart, Cadí, Camacuc, Canvi de Mentalitat, Cataluya Cristiana, Cavall Fort, Ciutat Nova, Cucafera, Cuina, Descobrir, El Temps, Enderrock, Estris, Excursionisme, Gavarres, L’Avenç, Les Garrotxes, Llengua Nacional, Món Empresarial, Món Medieval, ONG, Pesca d'Illes, Piu piu, Reporter Doc, Revista Musical, Sàpiens, Serra d’Or, Súpers, Tatano, Time Out, Tiro Liro, Valors, Vallesos, Vèrtex, Viure en Família i Zirkòlika.
 
La iniciativa pretén promoure el consum de l’'àmplia oferta, tant en qualitat com en diversitat, de revistes en llengua catalana i que tinguin presència habitual en les sales d’espera.

Font: Generalitat de Catalunya

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte