Notícia

L’ACPC presentarà el treball ‘Usos de les xarxes socials a la premsa local’

Durant el Congrés de l'entitat a Montblanc del proper 21 de maig

Foto
L’antiga església de Sant Francesc de Montblanc acollirà el dissabte 21 de maig la 34a Assemblea Ordinària de l'ACPC i el 9è Congrés de la Premsa Comarcal i Local.

Durant la jornada es presentarà el treball guanyador del 8è Premi de Recerca Universitària  Premsa Comarcal patrocinat per CaixaBank i titulat Usos de les xarxes socials a la premsa local i comarcal: reptes i oportunitats per a l’empresa periodística, de Susana Pérez-Soler.

En aquest extens estudi, al llarg de l’últim any, un grup d’investigadors de les universitats Ramon Llull i Pompeu Fabra han combinat mètodes quantitatius (estadística) i qualitatius (més d’una vintena d’entrevistes) per proposar una guia pràctica per a periodistes que permeti perfeccionar les seves estratègies per fer-se visibles en l’entorn 2.0, alhora que apropar-se al target dels nadius digitals, els quals, tot i fugir massivament del consum tradicional d’informació són, paradoxalment, les audiències futures de les empreses periodístiques.

El projecte ha estat liderat per la doctora Susana Pérez-Soler (Universitat Ramon Llull); i  l'equip de recerca ha estat format per la doctora Cristina Martorell (Universitat Ramon Llull), el doctor Àlex Araujo (Universitat Pompeu Fabra) i la doctora Ariadna Fernán

El congrés dedicarà diverses activitats a debatre sobre el present i futur de la premsa comarcal i local, i en especial, al relleu generacional en les capçaleres associades. Així mateix, hi haurà un programa complementari i gratuït per acompanyants durant tot el matí (full d'inscripció adjunt). La cita està organitzada per l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal i el setmanari Nova Conca.
  • #PremsaComarcal2016
Per a reserves i més informació podeu contactar amb:

Olga Garcia
olga@premsacomarcal.cat
Hospital, 110-112
08001 Barcelona
Tel 93 442 14 34
www.premsacomarcal.cat
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte