Notícia

Un curs gratuït de periodisme de dades el 12 d'abril a la seu de l'ACPC

El curs, de vuit hores, està organitzat amb la Universitat de Vic

Foto
L’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC)  juntament amb la Universitat de Vic organitzen el dimarts 12 d'abril el curs Introducció i taller pràctic: el periodisme de dades en les redaccions periodístiques que tindrà lloc a la seu de l'entitat (c/ Hospital 110-112, Barcelona) de 10 a 19 hores.

El curs, inclòs en el programa de formació continua promogut per Premsa Comarcal, fa una introducció al concepte del periodisme de dades, a la informació oberta i al data science. Es presentaran casos exemplars de periodisme de dades estructurat a partir de redaccions locals o regionals, i es realitzaran una sèrie de pràctiques sobre un cas concret que permeti als participants adquirir competències en l'ús i gestió d'aplicacions per recollir, transformar, analitzar i presentar la informació.

El curs es gratuït per als treballadors dels mitjans associats a la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, que agrupa l'ACPC (Associació Catalana de Premsa Comarcal), AMIC (Mitjans d’Informació i Comunicació) i APPEC (editors de revistes i digitals). Les places són limitades i s’atendran segons ordre d’inscripció. Us podeu inscriure al correu comunicacio@premsacomarcal.cat fins al 31 de març.

Per a més informació:
Sita Vilaró
Tel. 93 442 14 34
sita@premsacomarcal.cat

Cliqueu aquest enllaç per descarregar-vos totes les dades del curs.

També trobareu un PDF adjunt a aquesta noticia. 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte