Notícia

Esmorzar per periodistes amb l’eurodiputat Josep-Maria Terricabras

El proper divendres 29 de gener a les 10:30 del matí a Barcelona

Foto
L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya, inicia una nova ronda d’esmorzars de treball per a periodistes amb eurodiputats a l’Aula Europa

L’objectiu d’aquestes jornades és debatre amb els representants al Parlament Europeu sobre els temes més urgents de l’agenda política europea, així com donar a conèixer el treball parlamentari dels eurodiputats. 

La primera d’aquestes trobades serà amb l’eurodiputat d’ERC Josep-Maria Terricabras (Verd/ALE) el proper divendres 29 de gener a les 10:30 del matí a l’Aula Europea de Barcelona (Passeig de Gràcia, 90) . 

Es prega confirmar assistència a epbarcelona@europarl.europa.eu. L’aforament és limitat.

Josep-Maria Terricabras (1946) és llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona i doctorat en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona i per la Universitat de Münster (Alemanya). Terricabras és president del grup parlamentari de l'Aliança Lliure Europea i, en tant que això, vicepresident del grup dels Verds/Aliança Lliure Europea. D'altra banda, és membre titular de la comissió d'Afers Constitucionals (AFCO), així com suplent de les comissions de Llibertats Civils, Justícia i Afers d'Interior (LIBE) i de Peticions (PETI). També és membre de la delegació UE-Mèxic i de l’Assemblea Parlamentària Euro-llatinoamericana (Eurolat), i suplent a la delegació UE-Antiga República Iugoslava de Macedònia.

La següent trobada serà divendres 5 de febrer amb l’eurodiputat de CDC, Ramon Tremosa (ALDE).

Font: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte