Notícia

Salvador Alsius, Simona Levi i Francesc Orella a 'Pessics de Vida'

La primera xerrada, amb Alsius, serà el proper dilluns 25 de gener

Foto
El cicle “Pessics de Vida” reprèn la seva tanda de converses amb personalitats rellevants del nostre país el 27 de gener amb Salvador Alsius. El polifacètic personatge, tal i com s’autodefineix, conversarà amb la periodista manresana Núria Barcardit.

El primer convidat de l’any del “Pessics de Vida” serà el periodista Salvador Alsius, el qual conversarà amb la també periodista Núria Bacardit el dimecres 27 de gener, a les 8 del del vespre, a la sala d’actes del Centre Cultural El Casino de Manresa. Alsius s’autodefineix com a polifacètic. Diu que s'ha passat la vida dubtant si volia fer de periodista, de professor, de sociòleg o de res. Les seves motivacions i la trajectòria personal i professional del convidat centraran part de la conversa a Manresa. 

El cicle és una iniciativa conjunta de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Ajuntament de Manresa amb l’objectiu d’acostar personalitats destacades del país al territori i, alhora, posar en valor la tasca dels professionals de la comunicació. 

Simona Levi, el 24 de febrer, i Francesc Orella, el 30 de març

La directora de teatre, activista, tertuliana i coautora dels llibres “Tecnopolítica, internet y r-evoluciones” i “Cultura libre digital” conversarà el dimecres 24 de febrer amb el periodista Xavier Domènech. L’últim convidat del trimestre serà l’actor Francesc Orella, que ha guanyat popularitat arran de protagonitzar la sèrie televisiva “Merlí”. Orella excepcionalment conversarà amb el professor de filosofia Xavier Valls.

Font: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte