Notícia

Miquel Martín i Gamisans, nou cap de continguts de La Xarxa

Gestionarà les àrees de continguts, estratègia i comunicació

Foto
La Xarxa va nomenar Miquel Martín i Gamisans com a nou cap de continguts, estratègia i comunicació. L’entrada del periodista implica la refosa d’aquestes tres àrees en una de sola, sota el seu comandament. Tal com va avançar l’ARA, Martín es converteix en el nou número 2 d’aquesta eina de suport a les ràdios i televisions locals i reporta directament Francesc Pena com a conseller delegat. Qui ha sigut fins ara director de continguts, Joan Foguet, assumirà ara l’àrea de comunicació d’aquesta corporació impulsada per la Diputació de Barcelona.

Nascut a Mollerussa el 1980, Martín va cursar direcció estratègica de comunicació i la marca a Esade i estudis de periodisme a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull). Especialitzat en planificació estratègica de comunicació, ha treballat en xarxes socials i internet. Ha fet tasques de consultoria per a les principals institucions de Catalunya i el Congrés de Diputats de Madrid, on va treballar com a cap de premsa per al diputat Joan Puigcercós, d’ERC. També ha sigut director de comunicació d’Òmnium Cultural.

Com a periodista, ha participat fent comentaris d’actualitat a El món a RAC1, El debat de TVEi Els vespres de TVE Catalunya. També al programa 23/24 del 3/24 i als matinals de la mateixa Xarxa i Ràdio 4, entre d’altres. Fins a l’actualitat ha sigut soci director de ZipZap Social PR, una agència de màrqueting de continguts focalitzada principalment en l’àmbit digital. 

Font: Ara

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte