Notícia

Convocatòria pel programa Consolida’t d'ajuda als periodistes autònoms

El programa es basa en sessions individuals i col·lectives durant 10 mesos

Foto
El Col·legi de Periodistes ajuda els periodistes autònoms a desenvolupar el seu negoci o projecte empresarial amb una pla de formació i d’assessorament individualitzat gratuït.

El Col·legi de Periodistes ha rebut una subvenció del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya per impartir durant l’any 2016 el programa “Consolida’t” de suport en formació i assessorament entre els col·legiats autònoms. 

El programa es basa en sessions individuals i col·lectives durant 10 mesos, on els col·legiats rebran formació en gestió empresarial orientada al periodisme entre d’altres matèries i un assessorament personalitzat, amb l’objectiu d’enfortir, millorar  i consolidar el seu negoci o de reinventar-lo amb l’elaboració d’un pla d’acció. Les places són molt limitades.

Pots participar si:
 
• Ets treballador/a autònom/a

• Ets Treballador Autònom Econòmicament Dependent (TRADE)

• Estàs donat d’alta al règim d’autònoms integrat en una societat  civil privada, una comunitat de béns o una societat limitada (amb  menys de 4 persones contractades i una facturació inferior a  500.000€)

• Has cessat la teva activitat com a treballador/a autònom/a i vols dur  a terme un nou projecte

Aquest programa ja s’ha portat a terme durant el 2015 i ha estat molt ben valorat  per part dels seu participants. Trobareu un article a l’últim número de la revista Capçalera en què es detalla l’experiència d’aquesta primera edició al nostre Col·legi.

Si vols més informació sobre el programa posa’t en contacte amb Mònica Viñas, Cap de Formació per correu a mvinas@periodistes.org o per telèfon al 933171920.

Veure detall del programa al document adjunt.

Font: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte