Notícia

"Voteu en gran"; un reclam davant la ingerència política als mitjans

La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals

Foto
La Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, integrada per l’ACPC, APPEC i AMIC, ha decidit elaborar un editorial conjunt per mostrar la nostra preocupació per la pressió que s’està exercint sobre els mitjans de comunicació públics d’aquest país durant la campanya electoral que desembocarà en les eleccions del proper 27 de setembre.

Aquesta iniciativa conjunta de les tres associacions, que representen a més de cinc-cents mitjans d’informació, vol posar èmfasi en la necessitat de respectar la maduresa de la nostra societat i en la legitimitat d’aquest procés democràtic en què conflueixen diferents projectes polítics, tots igualment legítims.

Conscients de la diversitat de la nostra entitat, deixem a criteri de cada editor la inclusió de Voteu en gran en les vostres capçaleres. El text es pot publicar fins divendres 25. Pel que fa als digitals, seria bo si ho poguéssiu publicar aquest mateix dimecres 23 per tenir la màxima repercussió en un sol dia.

Si decidiu publicar-lo, us agrairem ens ho feu saber i que hi poseu el logotip de la Federació que us adjuntem, preferentment a la capçalera del text i sinó al final.
 
Ben cordialment

Carles Ayats Aljarilla
President de Premsa Comarcal

Adjunt poder trobar el text de l'editorial.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte