Notícia

El magazín de proximitat '1món.cat' torna a les televisions locals

La novetat és un concurs per buscar el millor humorista de Catalunya

Foto
'1món.cat', el magazín dels caps de setmana de les televisions locals que produeix la Xarxa, torna aquest dissabte. En aquesta temporada el programa es farà íntegrament en directe de 18.00 h a 20.00 h des de municipis que acullin una activitat festiva o cultural destacada. Una altra novetat serà un nou concurs per buscar el millor humorista de Catalunya. Cada programa emetrà el gag de tres candidats que els teleespectadors podran votar els dies següents. Un dels tres passarà ronda i al final de trimestre s'organitzarà una semifinal per escollir els tres millors concursants. Abans d'acabar la temporada, es convocarà la final per escollir el guanyador absolut del certamen.

Presentat per Jaume Borja, periodista de Canal Terres de l'Ebre, les televisions locals jugaran un paper important en aquesta secció, ja que s'encarregaran de localitzar els candidats i de garantir, així, la màxima representació territorial. Humoristes de la talla d'Oriol Grau i Martín Piñol contribuiran a dinamitzar el concurs a través de petites càpsules en què animaran a prendre-hi part.  

Canvi de format
 
A diferència de la primera temporada, en què el programa es feia a cavall dels estudis de La Xarxa i del set de la televisió local amfitriona, enguany s'emetrà íntegrament des del municipi amfitrió. La presentació serà compartida entre el periodista de la televisió local amfitriona i la directora del programa, Glòria Trullàs. 

El Mercat de Música Viva de Vic, punt d'arrencada

'1món.cat' arrenca temporada aquest dissabte, 19 de setembre, des del Mercat de Música Viva de Vic. La televisió amfitriona, EL 9 TV, i La Xarxa oferiran dues hores de directe amb entrevistes a artistes i organitzadors, i l'actuació d'algun cap de cartell. A la plaça Major s'habilitarà el set per on passarà el director artístic del festival, Marc Lloret, i els grups Obeses, Ramon Mirabet i Inspira.

Emès a tot Catalunya a través dels canals locals, '1món.cat' és una producció de La Xarxa en col·laboració amb les televisions de proximitat. Aquest any es podrà veure per una trentena de canals de proximitat.

Font: ACN

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte