Notícia

Dilluns i dimarts se celebra a Barcelona el Campus Gutenberg

El congrés reuneix més de 300 experts en comunicació científica

Foto
La 5ª edició del Campus Gutenberg de comunicació i cultura científica tindran lloc a Barcelona el 14 i 15 de setembre.

El programa s’ha realitzat gràcies a les moltes propostes rebudes. Les jornades constaran de quatre debats dividits entre tots dos dies, en els quals es tractarà diferents aspectes de la divulgació científica com la participació ciutadana en la recerca científica, o si la ciència mediàtica és divulgació.

A més, hi haurà un ampli ventall de tallers simultanis que cobriran interessos molt diversos: des de la redacció d’un blog científic  fins la creació d’aplicacions per a mòbils, passant per com podem fer divulgació per captivar diferents públics: des dels espectadors d’un late-night fins als més joves. En els laboratoris d’idees es parlarà de l’estat de la qüestió dels llibres científics s Espanya, de les novetats en ciència i museus, de bones pràctiques en RRI o també dels programes de ràdio de ciència.

I com no podia faltar, també hi haurà temps per divertir-se, davant del mar, en la festa científica on hi haurà un espectacle sorpresa i un tast de cervesa biotecnològica, entre d’altres.

Podeu veure el programa complet i més detalls sobre les jornades al següent enllaç:

Programa provisional detallat
Programa provisional breu

Com sempre la inscripció al Campus Gutenberg és gratuïta, per tant totes les activitats són obertes excepte els tallers, que tenen places limitades i s’hauran de triar en el moment del la inscripció.

Aquest any el Campus Gutenberg canvia la seva ubicació: els debats, els tallers i els laboratoris d’idees tindran lloc a l’IDEC-UPF (Balmes, 132) i la festa científica que serà el dilluns 14 a la tarda serà a la plaça del PRBB (Dr. Aiguader, 88), davant del mar. L’organització del Campus Gutenberg posarà autocars a disposició dels assistents per anar d’un lloc a l’altre.

El Campus Gutenberg  és una activitat impulsada pel Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental (UPF-IDEC) i la Obra Social “la Caixa”, en colaboració amb el Centre d’Estudies de Ciència, Comunicació i Societat (CCS-UPF) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC).

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte