Notícia

Avui presenten la Xarxa Comunica i Empren de Fundeco a les 17.30 h

Es tracta d'un programa per impulsar iniciatives emprenedores de periodistes

Foto
El nou projecte de la  Fundació de la Comunicació, Publicitat, Relacions Públiques i Periodisme (Fundeco) és la Xarxa Comunica i Emprèn, que compta amb el recolzament de la Generalitat, un programa per impulsar i consolidar iniciatives emprenedores en publicitat, relacions públiques i periodisme.

La Xarxa es dirigeix tant a joves que hagin finalitzat o estiguin a punt d’acabar els seus estudis universitaris com a professionals sense feina que disposin de l’experiència necessària per formar part d’un equip emprenedor. Els qui superin el procés de selecció podran gaudir d’un programa d’assessorament empresarial gratuït.

Per a les persones interessades en la Xarxa Comunica i Emprèn, aquesta es presenta el dilluns 14 de setembre, a les 17.30 h, a la seu de la Fundació de la Comunicació. 

La setmana passada 

El Palau Robert de Barcelona va acollir la setmana passada la presentació de la Fundació de la Comunicació, Publicitat, Relacions Públiques i Periodisme (Fundeco), que té per objectiu unir els esforços de les diferents entitats que treballen en favor dels professionals d’aquests àmbit, i impulsar, promoure i afavorir totes les activitats relacionades amb el sector.

La idea de crear Fundeco va néixer fa tres anys, després de veure com la crisi econòmica colpejava molts dels professionals de la comunicació, segons va explicar el seu president, José Ángel Abancéns. L’entitat es va presentar a finals de 2014 a Madrid, i es va registrar oficialment el passat abril.

La Fundació de la Comunicació, amb seu central a Barcelona, s’ha marcat quatre grans línies de treball:
  • Social, amb la finalitat d’ajudar aquelles persones vinculades amb la comunicació que més han patit les conseqüències de la crisi, especialment aquelles que es puguin veure en risc d’exclusió social.
  • Educativa, facilitant formació i reciclatge perquè sigui més senzilla la reintegració a l’àmbit laboral i la reorientació de carreres professionals.
  • Retenció del talent i l’excel·lència per evitar que els futurs professionals més vàlids hagin de marxar a altres països. En aquest sentit, es preveu subvencionar màsters i estudis de postgrau a centres docents estrangers de prestigi sempre que la persona becada adquireixi el compromís de tornar per desenvolupar la seva carrera.
  • Col·laboració activa amb altres fundacions, sobretot amb aquelles que també treballen per la integració social i la dignitat de les persones.
Entre les primeres accions de Fundeco hi ha el Decàleg de bones pràctiques sobre el foment de l’autoestima i la imatge corporal en els mitjans de comunicació social i la publicitat, al qual s’han adherit diverses associacions i entitats, i la campanya L’anorèxia no és culpa de ningú.

Font: Comunicació 21

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte