Notícia

BTV renova els informatius i estrena programes amb nous formats

'Tube d'assaig', 'Pantalles', 'Slow' o 'Curts' aposten pel transmèdia

Foto
Barcelona Televisió (BTV) ha presentat aquest dijous la programació de la nova temporada, que renova els informatius apostant per la "profunditat, la immediatesa i la proximitat" i flexibilitza la graella per donar prioritat als directes.  Així mateix, la televisió pública de Barcelona continua l'aposts pel model transmèdia i estrena nous programes que potencien l'aposta per nous formats. Entre aquests, destaca 'Tube d'aquant ssaig', que oferirà mensualment projectes serialitzables de joves creadors; 'Pantalles', una finestra a les institucions  culturals; 'Slow',  un programa amb un punt de vista pausat i alternatiu de la ciutat; i 'Curts', una finestra als curtmetratges i al jove talent.

La renovació de la graella informativa comença a les 10 del matí amb 'BTV+', un nou format de debat simultani amb la ràdio dirigit i presentat per Olga Valencia. El canvi continua a 'BTV directe', un informatiu de mitja hora a les 13h i a les 19h, que versarà sobre el que està passant a la ciutat. 

Entre les novetats també destaca a 'BTV notícies 73' a les 20.50h, un informatiu de barris basat amb un criteri periodístic, i 'BTV esports' diumenge 20.30h , que té com a prioritat els esports minoritaris i els equips de Barcelona. 

En paral·lel, la televisió de Barcelona estrenarà 'BTV Castells', que resumirà l'actualitat de les colles de Barcelona, i 'Les 10 notícies' un espai d'anàlisi en profunditat de l'actualitat que arribarà a la pantalla a partir de l'octubre de manera setmanal a les 23h.

Quant a programes, BTV aprofundeix en l'aposta per a nous formats, amb 'estrena de 'Tube d'assaig', un espai mensual per a projectes serialitzables de ficció i no ficció plantejats per estudiants universitaris o de talent creatiu jove. 

Barcelona Televisió també estrenarà 'Feeel', un concert en directe adreçat a un públic de 20 persones a plató que gaudiran setmanalment del seu grup de música preferit; 'Pantalles', que obrirà una finestra a les institucions i centres culturals de la ciutat per donar sortida a la seva activitat i produccions audiovisuals. 

Així mateix, també arribarà a les pantalles 'Curts', una nova finestra als curtmetratges i al jove talent creador. Finalment, destaca 'Slow', un programa amb un punt de vista més pausat i alternatiu. A la graella es manté 'Àrtic', presentat per Flora Saura, 'Terrícoles' i 'La porteria' -que passa a ser setmanal i d'una hora i mitja-, '#selfiematon'.

El director de Barcelona Televisió, Sergi Vicente, ha explicat en la roda de premsa de presentació de la temporada que l'objectiu és "transcendir" l'espai "natural" de BTV amb vocació de servei públic i fer-ho "des del lideratge".

Font: ACN

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte