Notícia

​Treballadors de Catalunya Ràdio lamenten el cessament de Riera

Els treballadors aposten per "un lideratge fort i sense ingerències polítiques"

Foto
El comitè d'empresa i el Consell Professional de Catalunya Ràdio han lamentat la destitució de Fèlix Riera com a director de l'emissora "en un moment sensible per al país i per al mitjà", que està immers en un procés de confluència amb Televisió de Catalunya. A través d'un comunicat, han considerat que la decisió els deixa en una situació de "fragilitat extrema". A més, han recalcat que el camí de Catalunya Ràdio "s'ha de traçar a partir de criteris professionals i no pas polítics". En aquest context, han apostat perquè la ràdio tingui "un lideratge fort, solvent i que doni garanties, amb un projecte a llarg termini". 

El comitè d'empresa i el Consell Professional de Catalunya Ràdio creuen que és "difícil pensar"  que el cessament de Riera no sigui una depuració política com ha defensat el president de la CCMA, Brauli Duart. "Malgrat que la vigent llei de la CCMA fa un esforç explícit per allunyar l'àmbit polític dels òrgans gestors dels mitjans de comunicació públics, és prou ambigua perquè la composició del Consell de Govern de la CCMA estigui sempre íntimament lligada al funcionament parlamentari i als seus jocs de poder", han lamentat a través d'aquesta nota. 

"En cap cas ens podem creure, com argumenta el Consell de Govern, que el motiu de la destitució s'emmarqui en el procés de confluència de redaccions, i tampoc ens creiem que sigui una manera d'agilitzar l'equip gestor de l'empresa única", han manifestat en el text. 

A més, han assegurat: "Una ràdio sense director i amb un president de la Corporació que fins i tot ja ha decidit part de la graella és un model que ens deixa en una situació de fragilitat extrema".

Font: ACN




 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte