Notícia

Edicions Comarca 17, nou propietari del 'Diari de Vilanova'

Isidre Cunill, nou editor, i Guillem Mercader, director

Foto
L’empresa Edicions Comarca 17, S.L., és des del passat 1 de juliol la propietària del Diari de Vilanova, després de l’adquisició de la unitat productiva de l’antiga empresa editora d’aquest periòdic, que s’ha portat a terme en el marc del concurs de liquidació tutelat pel Jutjat Mercantil número 8 de Barcelona. El relleu en la propietat ha comptat amb l’informe favorable de l’administrador concursal i de la representació dels treballadors, ja que garanteix la viabilitat del mitjà i el manteniment dels llocs de treball.

El projecte d’Edicions Comarca 17 per garantir la viabilitat del degà de la premsa estatal passa per una profunda reforma de la maquetació i els continguts del diari, tant en la seva versió digital, que es potenciarà, com en l’edició setmanal en paper, que es transformarà en una publicació interpretativa, de reportatge i reflexió. La informació diària de l’actualitat comarcal es concentrarà en l’edició digital. A més, el periòdic incorporarà també informacions d’abast més general i ampliarà el seu radi d’acció. Totes aquestes novetats s’aplicaran progressivament en les pròximes setmanes.

Segons expliquen els responsables del mitjà, la intenció d’aquest nou projecte és posar al dia la informació local i comarcal, adaptar-la al que el lector avui reclama i connectar-la amb una realitat catalana que es troba en un moment complicat però apassionant. El diari continuarà parlant de Vilanova i de la comarca del Garraf, perquè és el mitjà de comunicació de referència d’aquestes comarques. Però no restarà al marge del que passa a la resta del país. El periòdic també tindrà una atenció especial cap al Penedès.

Isidre Cunill, nou editor, i Guillem Mercader segueix com a director

l nou editor del Diari de Vilanova és Isidre Cunill, periodista amb una àmplia experiència en el món de la comunicació, on ha treballat en diversos mitjans de premsa i ràdio. Cunill és també escriptor, amb gairebé una desena de llibres publicats. En l’àmbit de la gestió empresarial, l’advocat vilanoví Lluís Subirats és l’administrador d’Edicions Comarca 17.

El nou projecte comunicatiu d’Edicions Comarca 17 té el suport de diverses personalitats del món econòmic, social i cultural de Vilanova i la Geltrú i de la comarca del Garraf. El planter periodístic del ‘Diari de Vilanova’ es mantindrà, amb alguns lleugers retocs. Guillem Mercader seguirà com a director del periòdic, amb Ramon Francàs com a director adjunt. Llorenç Avinyó serà l’encarregat dels mitjans digitals. Montserrat Martorell, en l’àmbit de Cultura i Espectacles, i Gerard Muñoz, en el d’Esports, seran els redactors en cap del diari, mentre que Jordi Lleó s’encarregarà dels temes d’actualitat i reportatges, Fèlix Pascual dels aspectes fotogràfics i Cristina Asensio de la part de maquetació i disseny. La Redacció es completa amb Jaume Carbonell, Rosa Trillo, Joaquim Domínguez i Sidru C. (fotògraf).

Canvi de seu

El ‘Diari de Vilanova’ trasllada la seva Redacció a l’edifici Neàpolis, espai de la tecnologia i les idees, on disposarà d’un ampli espai connectat a la fibra òptica que permetrà reformular, ampliar i modernitzar la seva presència digital, tant pel que fa a la plana web pròpia, que experimentarà una profunda renovació, com a la seva presència a les xarxes socials. 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte