Notícia

Jordi Armenteras substituirà Jordi Basté durant l'estiu a RAC 1

Núria Riquelme i Laura Rosel, les altres novetats

Foto
El periodista Jordi Armenteras substituirà Jordi Basté durant l'estiu al capdavant del programa matinal de RAC 1, 'El món a RAC 1'. És la novetat principal de la graella estival de l'emissora del Grup Godó, que opta per substituir els titulars dels espais però per mantenir la majoria de programes que s'ofereixen durant la temporada. Així, el 'Versió RAC 1', el programa que lidera les tardes radiofòniques de Catalunya amb Toni Clapés al capdavant, comptarà amb una nova veu conductora durant els mesos d'estiu, la de la periodista Núria Riquelme. Durant el cap de setmana passarà el mateix amb el 'Via Lliure', que aquest període serà encapçalat per Laura Rosel.

'El món a RAC1' s'emetrà de 7 del matí a 12 del migdia i Armenteras ha subratllat que mantindrà "el ritme de tot l'any" seguint de prop l'actualitat. També hi haurà espai, però, per a novetats i "col·laboradors que sorprendran". La franja del migdia es confia als equips de 'La competència' i 'La segona hora, que han preparat programes especials per a l'estiu. També estrenarà veu d'estiu el programa del migdia 'Tot és possible', que tindrà al capdavant Esther Muñoz. Núria Riquelme ha promès un magazín de tarda amb seccions noves que tenen l'objectiu de "passar la calor i l'actualitat amb la màxima dignitat possible".

Els esports tenen un pes específic de consideració a RAC 1 i a l'estiu la tònica es manté. L'espai 'El Primer toc' comptarà amb les veus d'Aleix Parisé i Damià López, que seguiran totes les novetats de les pretemporades dels equips catalans. Un altre espai esportiu de la ràdio, 'Tu diràs' serà conduït per Jaume Mullor i Dani Senabre.

Els caps de setmana es confien a Jordi Margarit i Laura Rosel. Margarit conduirà 'La primera pedra' i Rosel 'Via lliure'. La periodista ha subratllat que l'estiu és "per passar-ho bé" i ha promès que ho farà.
 
Altres espais destacats del cap de setmana seran 'El Barça en xancletes' i 'El Barça juga a RAC1'. El primer retransmetrà els partits de la pretemporada de l'equip culer, mentre que el segon donarà el tret de sortida de la lliga a l'agost. 'L'Espanyol juga a RAC1' seguirà la pretemporada i l'inici de lliga del club periquito.

Font: ACN

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte