Notícia

Convoquen la segona edició del premi periodístic ATLL de l'Aigua

Premien els treballs que millor pedagogia fan del recurs hídric

Foto
Aigües Ter Llobregat (ATLL) Concessionària de la Generalitat de Catalunya, SA, convoca enguany la segona edició del Premi Periodístic ATLL de l’Aigua 2015, amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels periodistes premiant aquells treballs publicats en els mitjans a Catalunya sobre la temàtica de l’aigua com a recurs escàs i indispensable per a la vida humana, la seva importància en el desenvolupament humà i industrial i en la seva preservació i bon ús. 

El Premi Periodístic ATLL de l’Aigua 2015, en el qual hi col·laboren el Col·legi de Periodistes de Catalunya, l’ Agència Catalana de l’Aigua i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, compta amb un jurat format per periodistes i experts en el sector de l’aigua. Aquests seran els encarregats d’escollir els quatre millors treballs periodístics que seran premiats amb una dotació econòmica de 3.000 euros pel primer premi, així com tres accèssits dotats amb 1.500 euroscadascun.

A aquest premi, hi podran optar tots els articles, reportatges o treballs periodístics publicats en mitjans de premsa impresa,  mitjans audiovisuals com emissores de ràdio, televisions o publicats en suport online en el període comprès entre el mes d’octubre 2014 i el mes de setembre de 2015. El termini per presentar candidatures acaba el 30 de setembre de 2015. A la primera edició del premi, celebrada l'any passat, es van presentar 23 treballs periodístics.

Cliqueu aquí per consultar les bases de la convocatòria amb tots els detalls per participar-hi.

Font: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte