Notícia

Les ponències del Simposi sobre Llibertat de Premsa, disponibles a YouTube

Sobre el simposi celebrat a Lleida el passat mes de maig

Foto
Si no vas poder assistir al Simposi sobre Llibertat de Premsa celebrat el 4 de maig a Lleida, ara tens l’oportunitat de veure els vídeos a través del canal de YouTube del Col·legi de Periodistes de Catalunya de les quatre taules rodones que s’hi van celebrar. 

Les dues primeres, sota el títol ‘La veu dels professionals’ van comptar amb destacats professionals de la comunicació que van posar sobre la taula l’experiència professional de la llibertat de premsa en diversos àmbits i van exposar algunes situacions anòmales en aquesta temàtica.  

La veu dels professionals (I) 

La veu dels professionals (II) 

La tercera taula rodona, ‘Visions internacionals’, va recollir el testimoni més internacional de la llibertat de premsa, com les accions dutes a terme per la Federación Europea de Periodistas (FEP) o la presentació de l’informe anual 2015 de Reporteros Sin Fronteras. 

La quarta i última taula es va centrar en les ‘Regulacions i límits’, amb la intervenció de membres de Consell de l’Audiovisual de Catalunya o el Consell de la Informació de Catalunya, entre altres.

La Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya –juntament amb la Universitat de Lleida-  va ser  l’encarregada d’organitzar el Simposi sobre Llibertat de Premsa, que preveu que tingui continuïtat l’any vinent amb una segona edició.

Font: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte