Notícia

Girona organitza la setena edició del Sopar de Periodistes

Serà el dijous 16 de juliol al restaurant Can Veí de Sarrià de Ter

Foto
Coincidint amb l'arribada de l'estiu, torna a Girona el Sopar de Periodistes. Serà el dijous 16 de juliol i anirem al mateix lloc dels dos darrers anys: el restaurant Can Veí, de Sarrià de Ter. Igual que en altres edicions, el Col·legi assumirà una part del cost de l’àpat, que sortirà a 15 euros per als col·legiats i adherits, i a 25 euros per als no col·legiats. 

Es torna a Can Veí perquè els que van anar en les dues darreres edicions van tenir molt bones impressions del lloc i del menjar. Té una terrassa fantàstica on es farà un sopar a peu dret que constarà, entre altres plats, de coca de vidre amb escalivada i anxoves, sopa de meló amb encenalls de pernil, minicroquetes de la casa, brotxeta de sèpia o secret de porc ibèric al roquefort. Les postres, les begudes (aigua, cervesa i vi) i el cafè també entren en el menú. 

Per apuntar-se,  s'ha de fer un ingrés de 15€ (els col·legiats i adherits) o de 25€ (els no col·legiats) al compte ES84 2100 8101 94 2200034021 de "la Caixa". La data límit per fer l'ingrés és el dilluns 13 juliol. Cal posar el  nom i “Sopar de Periodistes” a la referència, sisplau.

També es pot passar a pagar per la seu del Col·legi de Periodistes de Girona (de dilluns a divendres, de 10 a 13h). 

El Sopar està obert a tots els companys de professió. Can Veí està molt a prop de Girona, al carrer Major 4 de Sarrià de Ter (a tocar el Pont de l'Aigua, just davant de l'antic hotel Girona Nord), i no hi ha problemes per aparcar.

Font: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte