Notícia
Girona organitza la setena edició del Sopar de Periodistes
Serà el dijous 16 de juliol al restaurant Can Veí de Sarrià de Ter
Coincidint amb l'arribada de l'estiu, torna a Girona el Sopar de Periodistes. Serà el dijous 16 de juliol i anirem al mateix lloc dels dos darrers anys: el restaurant Can Veí, de Sarrià de Ter. Igual que en altres edicions, el Col·legi assumirà una part del cost de l’àpat, que sortirà a 15 euros per als col·legiats i adherits, i a 25 euros per als no col·legiats.
Es torna a Can Veí perquè els que van anar en les dues darreres edicions van tenir molt bones impressions del lloc i del menjar. Té una terrassa fantàstica on es farà un sopar a peu dret que constarà, entre altres plats, de coca de vidre amb escalivada i anxoves, sopa de meló amb encenalls de pernil, minicroquetes de la casa, brotxeta de sèpia o secret de porc ibèric al roquefort. Les postres, les begudes (aigua, cervesa i vi) i el cafè també entren en el menú.
Per apuntar-se, s'ha de fer un ingrés de 15€ (els col·legiats i adherits) o de 25€ (els no col·legiats) al compte ES84 2100 8101 94 2200034021 de "la Caixa". La data límit per fer l'ingrés és el dilluns 13 juliol. Cal posar el nom i “Sopar de Periodistes” a la referència, sisplau.
També es pot passar a pagar per la seu del Col·legi de Periodistes de Girona (de dilluns a divendres, de 10 a 13h).
El Sopar està obert a tots els companys de professió. Can Veí està molt a prop de Girona, al carrer Major 4 de Sarrià de Ter (a tocar el Pont de l'Aigua, just davant de l'antic hotel Girona Nord), i no hi ha problemes per aparcar.
Font: Col·legi de Periodistes
Es torna a Can Veí perquè els que van anar en les dues darreres edicions van tenir molt bones impressions del lloc i del menjar. Té una terrassa fantàstica on es farà un sopar a peu dret que constarà, entre altres plats, de coca de vidre amb escalivada i anxoves, sopa de meló amb encenalls de pernil, minicroquetes de la casa, brotxeta de sèpia o secret de porc ibèric al roquefort. Les postres, les begudes (aigua, cervesa i vi) i el cafè també entren en el menú.
Per apuntar-se, s'ha de fer un ingrés de 15€ (els col·legiats i adherits) o de 25€ (els no col·legiats) al compte ES84 2100 8101 94 2200034021 de "la Caixa". La data límit per fer l'ingrés és el dilluns 13 juliol. Cal posar el nom i “Sopar de Periodistes” a la referència, sisplau.
També es pot passar a pagar per la seu del Col·legi de Periodistes de Girona (de dilluns a divendres, de 10 a 13h).
El Sopar està obert a tots els companys de professió. Can Veí està molt a prop de Girona, al carrer Major 4 de Sarrià de Ter (a tocar el Pont de l'Aigua, just davant de l'antic hotel Girona Nord), i no hi ha problemes per aparcar.
Font: Col·legi de Periodistes