Notícia

Òscar Fernández conduirà 'El matí de Catalunya Ràdio' a l'estiu

Rellevarà Mònica Terribas en el magazine a partir del dilluns 20 de juliol

Foto
'El matí de Catalunya Ràdio' de l'estiu estarà dirigit i presentat pel periodista Òscar Fernández Ferrer. Actual sotscap del departament d'Esports i editor del contingut esportiu del 'Catalunya vespre', Fernández prendrà el relleu de Mònica Terribas al capdavant del magazín matinal a partir del 20 de juliol. 'El matí de Catalunya Ràdio' d'estiu s'emetrà de les 7.00 del matí a les 13.00 del migdia i farà el seguiment de l'actualitat informativa. Durant la temporada radiofònica al 'Catalunya vespre', Fernández ja ha treballat amb continguts polítics i esportius.

Aquests seran els temes que es preveu que continuïn a primera línia durant els mesos d'estiu, en què 'El matí de Catalunya Ràdio' seguirà l'actualitat política, amb vista a les eleccions del 27 de setembre, i l'esportiva, amb les reaccions al resultat de les eleccions a la presidència del FC Barcelona i els objectius esportius de l'equip blaugrana després d'haver guanyat el triplet.

Nascut a València l'any 1973, Òscar Fernández és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va incorporar a Catalunya Ràdio l'any 1996, al departament d'Esports. Abans d'editar el 'Catalunya vespre', havia realitzat els programes 'Tot gira' i 'La jornada', a més de participar en les transmissions dels partits de futbol del FC Barcelona i de l'Espanyol.

Font: ACN

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte