Notícia

Lleida va tornar a celebrar l'anual Festa dels Periodistes locals

Organitzada pel Col·legi de la demarcació al Castell de Gardeny

Foto
El passat divendres 5 de juny la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya va celebrar la Festa dels Periodistes de Lleida, un esdeveniment de caràcter anual que la Demarcació festeja des de fa anys. La Festa acull a tot el col·lectiu periodístic de Lleida -col·legiats i no col·legiats- que durant la vetllada gaudeixen d'una estona de lleure.La vetllada, que va congregar una seixantena de professionals, es va tornar a dur a terme al Castell de Gardeny, després de la bona acollida que va tenir l'any passat aquest emplaçament.

La Festa s'inicià amb una visita guiada al Castell de Gardeny de l'ordre dels Templers i seguí amb un sopar fred a peu dret que es realitzà a l'església del Castell.La sorpresa emotiva de la Festa fou quan es projectà un vídeo en record dels professionals lleidatans que ens han deixat en la darrera dècada. Justament aquest 2015 se celebra el desè aniversari de la pèrdua de la periodista Susana Nieto i la Junta va voler tenir un record per tots aquells periodistes que ja no hi són; encapçalat per la mateixa Susana Nieto, seguit de Jordi Gabernet (periodista del diari Segre), Carmelo Moncayo (periodista esportiu del diari El Mundo Deportivo) o Txell Torrelles (maquetista del diari Segre).

Després del sopar, se celebrà el tradicional sorteig de regals dels diferents col·laboradors de la Festa dels Periodistes ( Ara Lleida-Patronat de Turisme,  Clea Tushé (bistró&roof), Ekke, Monestir de Les Avellanes, NH Hotel Group, la Paeria, Rafting Llavorsí i Raïmat Golf Club). 

Font: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte