Notícia

Convoquen la setena edició dels Premis de Gabinets de Comunicació

El termini finalitza el 30 de juliol i el veredicte serà al setembre

Foto
El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha obert la convocatòria de la setena edició dels Premis de Gabinets de Comunicació, que repeteixen la fórmula de l’any passat, en què els guardons van ser remodelats. Així, els premis consten de dues categories: al millor pla de comunicació i a la millor estratègia de comunicació interna.

Als dos s’hi poden presentar totes les campanyes i actuacions desenvolupades durant el 2014 i el primer trimestre de 2015 per col·legiats que treballin en un gabinet de comunicació, tant d’institucions públiques com d’entitats, empreses o associacions privades.

El termini finalitza el proper 30 de juliol. A banda, també hi ha el Premi Portaveu, incorporat l’any passat, destinat a reconèixer la labor comunicativa d’una persona, periodista o no, que s’hagi distingit per la seva tasca de portaveu d’una organització, empresa o institució davant dels mitjans de comunicació i/o l’opinió pública.

En el cas dels dos primers premis, els treballs guanyadors seran escollits per un jurat format pels membres del grup de treball de gabinets de comunicació del Col·legi. Per la seva part, el Premi Portaveu s’atorgarà mitjançant un sistema de votació digital dels col·legiats a partir de cinc propostes aportades pel mateix grup de treball.

El veredicte dels guardons, tots tres de caràcter honorífic, es farà públic a finals de setembre, i l’acte de lliurament tindrà lloc durant l’octubre o novembre.

Font: Comunicació 21

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte