Notícia

La Festa dels Periodistes de Lleida 2015 serà el divendres 5 de juny

L'acte tindrà lloc al Castell de Gardeny a partir de les 21.30 h

Foto
El Castell de Gardeny es tornarà a vestir de gala el proper divendres 5 de juny per acollir la Festa dels Periodistes de Lleida, un esdeveniment de caràcter anual que la Demarcació de Lleida festeja des de fa anys. La Festa acull a tot el col·lectiu periodístic de Lleida -col·legiats i no col·legiats- que durant la vetllada gaudeixen d'una estona de lleure, quan habitualment les seves trobades són més de caire professional. 

La vetllada es tornarà a dur a terme al Castell de Gardeny, després de la bona acollida que va tenir l'any passat aquest emplaçament. La Festa s'iniciarà amb una visita guiada al Castell de Gardeny de l'ordre dels Templers i seguirà amb un sopar fred a peu dret que es realitzarà a l'església del Castell. 

Després del sopar, se celebrarà el tradicional sorteig de regals dels diferents col·laboradors de la Festa dels Periodistes ( Ara Lleida-Patronat de Turisme, Bistro Clea Tushé, Ekke, Monestir de Les Avellanes, NH Hotel Group, la Paeria, Rafting Llavorsí i Raïmat Golf Club). I tot seguit, es projectaran fotos de companys periodistes en situacions divertides o curioses, i per finalitzar la nit es donarà pas a la part més musical que enguany estarà liderada pel col·legiat Pere Joan Àlvarez, com a DJ principal, per bé que s'hi podrà sumar tot aquell que vulgui punxar. 

Horaris. 
  • 21:30 hores Visita Castell de Gardeny (cal confirmar la visita a lleida@periodistes.org) 
  • 22:00 hores Sopar 
Preu: Col·legiats 10€ (anticipada); 13 € (taquilla) / No Col·legiats: 15€ (anticipada); 18€ (taquilla) 

Les entrades es poden comprar a la seu del CPC Lleida de 9:30 a 13:30 hores. 

Data límit: dimarts 2 de juny. 

Font: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte