Notícia

Dissabte es lliuraran els Premis Premsa Comarcal a la convenció d'Esparreguera

Reconeixen les millors portades de l’any de la premsa de proximitat catalana

Foto
La Convenció de la Premsa Comarcal i Local, que el proper 30 de maig se celebrarà a la Biblioteca Municipal l'Ateneu d'Esparreguera, inclourà el lliurament dels Premis Premsa Comarcal 2015, que patrocinats per Endesa, reconeixen les millors portades de l’any de la premsa comarcal i local de Catalunya i que també serveixen per reconèixer totes les publicacions associades que celebren el seu aniversari aquest any.

Els Premis Premsa Comarcal arriben enguany a la seva quarta edició i es divideixen en tres categories, segons de la periodicitat de les publicacions: diaris, bisetmanaris i setmanaris; quinzenals i mensuals; i bimestrals i trimestrals. En cadascuna d’elles, s’atorguen tres premis a les millors valorades per un jurat integrat persones relacionades amb els mitjans de comunicació, el món cultural i l’ACPC.

Els premiats a la darrera edició van ser La Veu de l’Anoia per “Cinema a Igualada, The End”; la Revista de Palafrugell per “Montse Serra, torna per Festa Major”; i un premi exaequo per 777 Comunica amb “Ninos de Paper” i Avenç del Palau d’Anglesola per “30 anys de la llar”. Si cliqueu en el següent enllaç, us podeu descarregar el llistat sencer dels premiats en les tres anteriors edicions.

La jornada començarà a les 9.30 h i es perllongarà fins a les 16 h. Al llarg del dia se celebrarà la 33a Assemblea Ordinària de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal i Local, i la 9 edició de la Convenció de la Premsa Comarcal i Local, en el marc de la qual, participaran ponents destacats com el periodista Tatxo Benet, que farà un repàs de la seva trajectòria professional; Lluís Gendrau i Helena Solà, que presentaran les novetats de la plataforma iQuiosc; Joan Teixidó, amb una ponència sobre Mitjans de Comunicació i Aplicacions Mòbils; i es donarà a conèixer el veredicte del 9è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal patrocinat per CaixaBank. El dinar de cloenda, tindrà lloc al Teatre de la Passió d’Esparreguera.

Cliqueu aquí per descarregar-vos el programa complet d’activitats i horaris en PDF. 

Com és habitual, també hi haurà un programa complementari i gratuït per acompanyants durant tot el matí.
 
La cita està organitzada per l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) i la revista 777 Comunica.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte