Notícia

Ponències, presentacions i guardons a la Convenció de l'ACPC

Es presenta el programa d'actes del proper dissabte 30 de maig a Esparreguera

Foto
Joan Teixidó, de 'lleida.com'
La Convenció de la Premsa Comarcal i Local, que el proper 30 de maig se celebrarà a la Biblioteca Municipal l'Ateneu d'Esparreguera inclou tot un seguit d’activitats com ponències, presentacions i entrega de premis.

La Jornada començarà amb  la salutació de l’alcalde de l’Ajuntament d’Esparreguera, Joan-Paül Udina i la celebració de la 33a Assemblea Ordinària de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal i Local, en què es donarà compte de l’activitat del darrer any i dels plans de futur de l’entitat .
 
Tot seguit, es donarà pas a la 9 edició de la Convenció de la Premsa Comarcal i Local, la qual estarà presentada per David Baret Brun, editor de La Pinya. El reconegut periodista Tatxo Benet, soci del Grup Mediapro i membre del Consell d'Administració del Grup A3media, serà l’encarregat d’iniciar els actes fent un repàs a la seva dilatada trajectòria amb la ponència De la boira a Mediapro, una experiència professional apassionant. Lluís Gendrau i Helena Solà prendran el relleu explicant les novetats de la plataforma iQuiosc, la qual té per missió posar a l'abast de tothom a Internet les publicacions periòdiques en català. El periodista Joan Teixidó, administrador del portal lleida.com i expert en comunicació 2.0, oferirà la ponència Mitjans de Comunicació i Aplicacions Mòbils. Per últim, es donarà a conèixer el veredicte del 9è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal, patrocinat per CaixaBank, i es farà presentació del projecte guanyador.
 
El dinar de cloenda, tindrà lloc al Teatre de la Passió d’Esparreguera, i la convenció posarà el punt i final amb el lliurament de la  4a edició dels Premis Premsa Comarcal, que patrocinats per Endesa¸ guardonen les millors portades de l'any i commemoren totes les publicacions associades que enguany celebren el seu aniversari.
 
Com és habitual, també hi haurà un programa complementari i gratuït per acompanyants durant tot el matí.
 
La cita està organitzada per l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) i la revista 777 Comunica.

Podeu trobar el programa en un document adjunt.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte