Notícia

Ara, 'Saber i Ganar' i We Love Advertising, premis GoliADs 2015

Premien els estudiants de Publicitat i RRPP de la Universitat Abat Oliba

Foto
Un total de 300 estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU) de Barcelona han triat als guanyadors dels premis publicitaris GoliADs UAO CEU Awards 2015, entre els quals es troben en la categoria de comunicació Ara com ara, Saber i Ganar, el Llaura i el blog We Love Advertising.

La UAO, que va acollir la gala de lliurament el passat 14 de maig, ha explicat que han optat a les vuit categories publicitàries més de 150 peces, procedents de 32 agències -entre les quals hi ha Ogilvy, Temps BBDO, Grey Group i Publicis-.

Els premis reconeixeran el millor espot, la millor gràfica, el millor tascó, la millor campanya de valors humans, el millor branded content, el millor esdeveniment de l'any i la millor campanya en xarxes socials, mentre que el GoliAD d'Or serà escollit entre totes les peces presentades a concurs.

En les categories de comunicació han estat premiats el programa Saber y Ganar com a millor iniciativa de televisió; Hoy por Hoy, com a millor iniciativa radiofònica; el diari Ara, per a la millor iniciativa en premsa escrita; i la millor iniciativa on-line ha anat al blog We Love Advertising.

Primer guardó honorífic

Per primera vegada els estudiants han atorgat un premi honorífic, que ha recaigut en la figura de José Manuel Lara Bosch, en reconeixement a tota una carrera professional com a editor al capdavant de Planeta i al lideratge que durant dècades ha exercit en l'àmbit de la comunicació i la cultura, han explicat.

El GoliAD a la trajectòria professional recalarà en Joan Costa en agraïment "a tot el seu llegat filosòfic i acadèmic en les ciències de la comunicació", han afegit.

En aquesta novena edició, que els organitzadors han qualificat com "la més salvatge", s'ha aconseguit també la participació d'una agència holandesa, 
Diamond Productions, una tendència internacional que esperen que creixi.

Font: La Vanguardia

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte