Notícia

Els digitals YCOM.cat i Revista Trend creen sinèrgies de treball

Compartiran recursos i continguts però mantindran la seva identitat

Foto
Revista Trend i YCOM anuncien  l’inici d’una relació de col·laboració a través de la qual els continguts d’ambdues publicacions es veuran enriquits amb les aportacions i l’experiència dels seus equips.

Després d’un any i mig funcionant com a blog, al setembre del 2014, TREND va fer un pas endavant cap a la professionalització amb la intenció de convertir-se en el portal multimèdia per excel·lència sobre entreteniment, tendències i lifestyle en la nostra llengua.

Compartint el mateix esperit innovador i la voluntat de reforçar l’oferta comunicativa en català, els equips d’ycom i Trend treballen ja junts establint sinergies en la creació, publicació i difusió dels continguts. Una unió de forces que beneficiarà i enfortirà ambdues plataformes. La nostra comunitat apreciarà els resultats de la suma d’una tan àmplia i actual àrea com la tecnologia i la diversitat de temàtiques que generen els camps de l’entreteniment (música, cinema, televisió i els seus protagonistes), la moda i el lifestyle.

Font: Ycom.cat

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte