Notícia

Esparreguera acollirà la Convenció de Premsa Comarcal el 30 de maig

Es farà entrega del Premi de Recerca Universitària, entre d'altres actes

Foto
La Biblioteca Municipal l'Ateneu d'Esparreguera acollirà el dissabte 30 de maig la 33a Assemblea Ordinària de l'ACPC i la Convenció de la Premsa Comarcal i Local. La cita està organitzada per l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal i la revista 777 Comunica.

Durant la convenció, entre d’altres activitats, es farà públic el veredicte del 9è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal patrocinat per La Caixa, es presentaran les noves Aplicacions Mòbils per a mitjans de comunicació i les novetats de l’iQuiosc. Com és habitual, també hi haurà un programa complementari i gratuït per acompanyants durant tot el matí.

El cartell (en document adjunt) de la convenció d’enguany és obra de Pep Llopart, col·laborador de Setsetset Associació Cultural, editora de la revista 777 Comunica. En el seu disseny, a través d'un abecedari, s'homenatja les antigues tipografies que es feien servir a les impremtes, avui en dia  ja en desús des de l'arribada dels entorns digitals. A la darrera pàtina es pot descobrir el campanar d'Esparreguera, símbol arquitectònic del municipi que acull l’assemblea i la convenció.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte