Notícia

Mediaset (Telecinco) prepara l'entrada en l'accionarat de 8TV

En l'àmbit publicitari, es comercialitzaran conjuntament els canals

Foto
El Grup Godó es prepara per donar entrada a Mediaset a 8TV i així fer caixa. La signatura dirigida per Paolo Vasile podria adquirir en les properes setmanes un paquet minoritari de l'accionariat de la televisió catalana però suficient com per prendre el control de la mateixa. Les sinergies entre cadenes es traslladarien a l'àmbit publicitari, amb la comercialització conjunta dels respectius canals. 

L'operació ja es troba en la taula de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), segons ha avançat Comunicació21. Les converses es van iniciar després del fracàs de Grup Godó en el seu va intentar de gestionar els espais publicitaris de TV3. Encara que l'acord semblava segellat, el Govern va fer marxa enrere en el procés d'externalización a l'últim moment. L'oposició política, la plantilla de la televisió pública i el mercat van rebutjar l'operació des de l'inici.

8TV incrementaria els ingressos publicitaris gràcies a aquest acord, a més d'incorporar nous continguts d'entreteniment en la seva graella. L'operació també suposaria un nou mal de cap per Tv3, que es trobaria amb un rival més potent.

Font: Economiadigital.es

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte