Notícia

El Punt Avui unifica els seus tres suplements en un de sol

Presència, Cultura i L'Econòmic esdevindran un sol producte

Foto
Tres productes en un. Una gran revista de 128 pàgines per llegir amb tota tranquil·litat el diumenge i per revisar-la al llarg de la setmana. A partir de diumenge vinent, aquest és el producte que trobaran els lectors d'El Punt Avui encartat en el diari: tots els suplements setmanals ara concentrats el mateix dia. La revista dominical serà, doncs, la suma de les tres publicacions que fins ara es distribuïen en diversos dies de la setmana: Presència (diumenges), Cultura (divendres) i L'Econòmic (dissabtes).

Sense perdre la paginació habitual de cap dels tres productes i conservant la personalitat de cadascun (una portada pròpia, les mateixes seccions, els mateixos col·laboradors...), a partir d'ara coexistiran tots tres en el dominical d'El Punt Avui, per reforçar l'oferta del diari els caps de setmana i perquè aquest és el dia de més difusió.

La nova revista s'estrenarà justament a les portes de la diada de Sant Jordi, de manera que aquesta celebració tindrà un protagonisme especial en el primer número conjunt, sobretot a les pàgines de Presència i en el suplement Cultura, que proposarà als lectors una àmplia selecció de llibres per regalar aquests dies.

Font: El Punt Avui

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte