Notícia

La superació i els reptes personals al nou programa de TV3

El presentador és el popular actor televisiu Santi Milán

Foto
TV3 va estrenar diumenge 'El mur', un programa d'entreteniment centrat en la superació i els reptes personals. Santi Millán condueix l'espai, en el qual es fa un seguiment durant tres mesos i mig de sis persones que prepararen una marató per primera vegada. El programa, de 10 capítols, compta amb la col·laboració de diferents personatges famosos que protagonitzaran les parts més disteses i la de quatre especialistes de diverses àrees, que ajudenals participants a assolir els seus objectius. Santi Millán ha explicat que 'El mur' no pretén ser "ni un programa d'humor ni un reality", sinó que es tracta d'un espai "de coaching" que vol mostrar "com sis persones s'enfronten a un repte".

Santi Millán ha afirmat que el programa "no busca el morbo ni la sensibilitat", sinó que es limita a "retratar allò que passa", a observar "la progressió d'aquestes sis persones envers un repte com és una marató". "És una mica el retrat del que és la vida sense posar l'accent enlloc", ha afegit el presentador d''El mur'.

Reyes Marimon, cap d'entreteniment a TV3, ha afirmat que 'El mur' " no és un programa d'esports, és un programa "de superació personal de reptes". Marimon ha afegit que el que configura l'atractiu del programa és "la suma de sensacions dels sis participants", a qui ha definit com "persones molt valentes".

Sis participants amb perfils diferents

El sis participants tenen uns perfils molt diferents, perquè segons ha explicat Reyes Marimon, es buscava "que tothom a casa es pogués sentir representat". Les edats dels corredors varien entre els 21 anys i els 65 anys, rang que permet trobar "diferents motivacions a l'hora de fer la marató". 

Els quatre experts ajudaran els participants en diferents àrees. Xesco Espar s'encarregarà de la part mental de preparar la cursa, Marc Roig, maratonià, els ensenyarà una bona tècnica a l'hora de córrer, Fito Florensa els posarà en forma mitjançant diferents disciplines i Xevi Verdaguer els assessorarà en estratègies alimentàries i emocionals. 

'El mur' tindrà una durada de 10 programes i s'estrenarà aquest diumenge a dos quarts d'onze de la nit a TV3. 

Font: ACN

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte