Notícia

La UdL acull des d'avui la 12a Setmana de la Comunicació

La conferència inaugural és a càrrec d’Antoni Bassas

Foto
“El periodisme ha mort? Visca el periodisme!” Sota aquest lema, títol d’una de les conferències, se celebra a la Universitat de Lleida la 12a Setmana de la Comunicació, que del 13 al 16 d’abril acollirà vuit ponències i una taula rodona. La conferència inaugural és ‘Periodisme, la responsabilitat subjectiva’, a càrrec d’Antoni Bassas (dilluns, 12 h).

El mateix dia també s’han programat les ponències Catorze: la idea podria enamorar-te, amb Eva Piquer, directora del digital cultural Catorze (16.30 h), i ‘La prensa ha muerto. Viva la prensa!’, a càrrec del periodista Pascual Serrano. La resta de ponències són Fíltrala. Plataforma de denúncia ciutadana, amb Santiago Carrión (dimarts, 16 h); Periodisme sense empresa: Islàndia 2014.

El preu del miracle econòmic, a càrrec d’Èric Lluent (dimarts, 18 h); Per què és el millor moment per ser periodista, de Jordi Pérez Colomé (dimecres, 16 h); 10 bones notícies sobre les notícies. Com la tecnologia millora el periodisme i com els grans mitjans n’estan traient partit, a càrrec d’Isaac Salvatierra, i El repte d’informar en el segle XXI, amb Rosa Maria Calaf (dijous, 16 h). La Setmana de la Comunicació de la UdL clou amb una taula rodona sobre mitjans independents amb la participació de Roger Palà, de Crític, i Moisès Vizcaíno, de ‘La Veu del País Valencià’ (dijous, 18 h), i amb el lliurament del Premi Llums, Càmera i Acció (20 h). 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte