Notícia

Ràdio Molins de Rei: el mateix temps de propaganda electoral per a tots

També es repartiran d’igual manera l’espai de la via pública per col·locar banderoles

Foto
Tots els partits de Molins de Rei que concorren a les eleccions municipals del 24 de maig disposaran del mateix temps de propaganda gratuïta a l’emissora local (30 minuts), i també es repartiran d’igual manera l’espai de la via pública per col·locar banderoles. Així ho van acordar la setmana passada totes les formacions que es presenten.

A banda, Ràdio Molins de Rei, tal com ja ha fet en les precedents campanyes, no seguirà els blocs electorals que estableixen l’ordre i la durada de la informació de campanya segons la representació de cada partit, sinó que l’elaborarà i emetrà segons criteris periodístics. A més, els debats electorals que s’organitzin també inclouran les candidatures que actualment no tenen representació a l’Ajuntament.

El repartiment igualitari dels espais gratuïts de publicitat va ser aprovat per tots els partits amb representació al consistori a proposta de la CUP. A la pràctica, l’acord implica que les dues forces majoritàries (CiU i PSC), cedeixin part del seu temps a la nova formació Molins Camina. En concret, a convergents i socialistes els corresponien 45 minuts de propaganda electoral, a Molins Camina 10 minuts, i a la resta 30, segons informa l’emissora municipal.

Font: Comunicació 21

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte