Notícia

Torna el concurs de microrelats de Cugat.cat per Sant Jordi

La convocatòria restarà oberta a participar fins l'11 d'abril

Foto
La 8a edició del concurs de microrelats de Sant Jordi de Cugat.cat afegeix un nou premi popular que es votarà per Internet i que tindrà com a premi un 'smartphone' de Vodafone. Es mantenen les categories en català i anglès, amb tres grups diferenciats per edat, que seran premiades pels jurat amb llibres, cursos, tallers i entrades. Els participants han d'enviar el microrelat, amb un màxim de 10 línies, abans de l'11 d'abril a santjordi@cugat.cat. Els guanyadors es coneixeran el 23 d'abril durant el programa 'Sant Cugat a Fons', que s'emetrà en directe des de la plaça d'Octavià.

Enguany hi ha tres categories en anglès i tres en català: Joves A (12 a 14 anys); Joves B (15 a 17 anys); Adults (a partir de 18 anys) Cal enviar el microrelat d'un màxim de 10 línies en Arial, cos 11, amb un títol, un pseudònim i les dades de contacte (en un document .doc o .rtf) a l'adreça de correu santjordi@cugat.cat. S'acceptaran els textos fins al 10 d'abril a les 12 de la nit. Tots els microrelats que compleixin els requisits es publicaran diàriament al web especial de Cugat.cat.

Hi haurà un premiat per categoria. El jurat pot donar-ne més d’un (accèssit). Com a novetat, s'escollirà el microrelat més popular a través de les votacions (de l'11 al 22 d'abril) al web especial de Cugat.cat i es premiarà amb un 'smartphone' de Vodafone. La resta de categories es premiaran amb llibres, entrades per al Teatre-Auditori, entrades per a espectacles de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), tallers a l'Ateneu i cursos d'anglès a Sprint Idiomes.

El dia 22 d'abril el jurat es reunirà per decidir els guanyadors de cada categoria, a la una del migdia a Cugat.cat. Dimecres 23 d'abril, es donaran a conèixer els guanyadors en el decurs del programa 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM) a partir de les onze del matí a la plaça d'Octavià. Organitza: Cugat.cat amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i Sprint Idiomes. 

Font: Antenalocal.cat

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte