Notícia

La lectura de notícies continua sent l'activitat més freqüent dels internautes

El visionat online de vídeos creix significativament any a any

Foto
El 89% dels internautes que van contestar l'enquesta Navegants a la Xarxa, que realitza l'Associació per a la Investigació dels Mitjans de Comunicació (AIMC), llegeix notícies d'actualitat a internet.

Es tracta de l'activitat a la xarxa que major nombre de mencions va recollir, seguida per la de “Visualització online de vídeos”, esmentada pel 84,6% dels enquestats. L'enquesta Navegants a la Xarxa no està feta sobre una mostra representativa de la població, sinó que és autoadministrada.

Tanmateix, donat l'alt nombre de respostes útils obtingudes - aquest any, 20.960- i el fet que qui responen solen ser internautes més actius -el 99% va accedir a internet el dia anterior, quan el percentatge de la població de ho fa és el 62,2%- les dades solen avançar tendències en l'ús d'internet que posteriorment es registren en el conjunt dels usuaris.

En relació amb les activitats més habituals a internet, es pot destacar que la lectura de notícies es manté en percentatges superiors al 80% des de fa anys, mentre que el visionat online de vídeos creix significativament any a any. 

Font: DigiMedios

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte