Notícia

El Col·legi de Periodistes i Repsol renoven el seu acord de col·laboració

L'acord inclou el patrocini de cicles de conferències

Foto
La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Sara Sans, i el coordinador de Comunicació de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han oficialitzat aquest compromís de col·laboració, iniciat l’any 2013 i consistent en diferents accions de comunicació d’interès pels periodistes i la societat en general, així com d’altres més específicament dirigides als col·legiats tarragonins.

L’acord estableix el patrocini per part de Repsol de la setena edició del cicle de conferències Experiència de Periodista, celebrat entre el 23 de febrer i el 16 de març, amb la participació dels periodistes Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa i Toni Clapés. 

D’altra banda, la col·laboració entre el Col·legi de Periodistes i Repsol permetrà la celebració de la sessió formativa “Eines per a periodistes. Vocabulari industrial i taller de sinergologia”. La jornada, que tindrà dues sessions de matí i tarda, es farà dijous, 16 d’abril, al Centre Tarraconense el Seminari.

Finalment, tots els col·legiats tarragonins han pogut recollir a la seu del Col·legi un exemplar de la Guia Repsol 2015.

Font: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte